Ο «κοινός θνητός» που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας Αγιάκο της Ιαπωνίας -Απαρνήθηκε τον τίτλο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο «κοινός θνητός» που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας Αγιάκο της Ιαπωνίας -Απαρνήθηκε τον τίτλο της [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Αγιάκο της Ιαπωνίας /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Αγιάκο της Ιαπωνίας αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της.

Μάλιστα αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της ξαδέλφης της, της 26χρονης πριγκίπισσας Μάκο. Άφησε τον βασιλικό της τίτλο για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Κέι Κομμούρο.

Η 27χρονη Αγιάκο διάλεξε να κάνει το ίδιο. Παραιτήθηκε του τίτλου της για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και «κοινό θνητό», τον 32χρονο Κέι Μορίγια.

Μπορεί ο γάμος ανάμεσα σε γαλαζοαίματους και κοινούς θνητούς να είναι συνηθισμένος στους Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, δεν ισχύει όμως το ίδιο στην αυστηρή Ιαπωνία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο αρραβώνας θα γίνει τον Αύγουστο ενώ ο γάμος θα τελεστεί τον Οκτώβριο. Το νεαρό ζευγάρι έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου για να μιλήσει για τον αρραβώνα του και για το πώς γνωρίστηκαν.

Δείτε ποιος είναι ο κοινο θνητός που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας και την έκανε να απαρνηθεί τον τίτλο της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ