Survivor 2 -Τσίλης: Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2 -Τσίλης: Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι [βίντεο]

Γιάννης Τσίλης (Φωτογραφία: Survivor Greece)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Τσίλης αποχώρησε από το Survivor 2, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο παίκτης, που αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό λόγω του ήθους του, στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε τι θα του λείψει από το παιχνίδι.

«Αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Πολύ ικανοποιημένος απ’ όλη μου την πορεία μέσα στο παιχνίδι και νομίζω ότι ο χαρακτήρας μου έχει φανεί, πως έμεινε αναλλοίωτος από την αρχή μέχρι τώρα. Και από τη στιγμή που ο κόσμος δεν με στήριξε για να φτάσω στον μεγάλο τελικό, σέβομαι την απόφασή του και αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι», δήλωσε ο Γιάννης Τσίλης.

«Θα μου λείψουν τα πάντα από το νησί, ακόμα και οι φοίνικες, οι καρύδες, η καλύβα, η φωτιά, το βράδυ που ξαπλώναμε στο γκαζόν και κοιτούσαμε τα αστέρια. Ηταν ενα μαγικό, ονειρικό ταξίδι, που το έζησα τόσο έντονα μέχρι το τέλος, άσχετα εάν έφυγα. Θα μου λείψουν τα πάντα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Τσίλης Survivor 2 δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ