Η Cadbury κάνει διαγωνισμό για όλους, για να φτιάξουν τη δική τους σοκολάτα - iefimerida.gr

Η Cadbury κάνει διαγωνισμό για όλους, για να φτιάξουν τη δική τους σοκολάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν είχατε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια, σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ, μπάρα σοκολάτας, τι θα βάζατε μέσα; Ποιες γεύσεις θα συνδυάζατε; Πόσο θα πειραματιζόσασταν;

Ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε σοβαρά, γιατί η σοκολατοβιομηχανία Cadbury καλεί το κοινό να δημιουργήσει τη νέα του ειδική έκδοση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μια περιγραφή της σοκολάτας των ονείρων σας στην ιστοσελίδα της Cadbury, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 90.000 γευστικούς συνδυασμούς και η Cadbury θα επιλέξεις τα τρία κορυφαία και θα τα βάλει σε ψηφοφορία. Η νικητήρια σοκολάτα θα προστεθεί στη σειρά γαλακτοκομικών της προϊόντων.

A post shared by Cadbury UK (@cadburyuk) on May 13, 2013 at 10:48am PDT

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλαμβάνει το κοινό στην ανάπτυξη των προϊόντων της – αλλά θα πρέπει να το σκεφτείτε γρήγορα γιατί οι συμμετοχές κλείνουν στις 31 Ιουλίου.

A post shared by Cadbury UK (@cadburyuk) on May 14, 2013 at 1:33am PDT

Ο Ντέιβιντ Σέπερντ, διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Cadbury, ανέφερε σε δήλωσή του: «Στην Cadbury φτιάχνουμε πεντανόστιμη σοκολάτα για πάνω από 100 χρόνια και πάντα ψάχνουμε τρόπους για να καινοτομήσουμε και να ενθουσιάσουμε το κοινό με τα προϊόντα μας. Έτσι, σκεφτήκαμε ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε τη νέα μας σοκολάτα από το να ζητήσουμε από τους ανθρώπους που την αγαπούν περισσότερο να μας δώσουν ιδέες. Θα είναι υπέροχο να δούμε τη φαντασία των θαυμαστών μας να οργιάζει και πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας σοκολάτα με βάση της προτίμηση των οπαδών μας».

A post shared by Cadbury UK (@cadburyuk) on Mar 25, 2013 at 3:14am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cadbury σοκολάτα γεύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ