Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές αποκάλυψε τι κραγιόν φοράει και προκάλεσε φρενίτιδα -Έγινε αμέσως sold out - iefimerida.gr

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές αποκάλυψε τι κραγιόν φοράει και προκάλεσε φρενίτιδα -Έγινε αμέσως sold out

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές είναι πιο διάσημη και από τον πρόεδρο Τραμπ αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Η 28χρονη πρώην συντονίστρια στην καμπάνια του Μπέρνι Σάντερς έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε του βουλευτή Τζο Κράουλι, ο οποίος ήταν το φαβορί των Δημοκρατικών με ποσοστό 57,5% έναντι 42,5%. Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος και πέτυχε μεγάλη νίκη στις προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης.

Η νεαρή με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο που αυτοαποκαλείται δημοκρατική σοσιαλίστρια, εκτός από ανερχόμενη πολιτικός, είναι ήδη και style icon. Λίγο πριν τον θρίαμβό της, η Κορτές εμφανίστηκε στην τηλεόραση σε debate όπου φορούσε ένα έντονο κόκκινο ματ κραγιόν.

Η απόχρωση ήταν τόσο εντυπωσιακή που γυναίκες έστελναν μηνύματα στην νεαρή πολιτικό ρωτώντας την ποιο ακριβώς κραγιόν χρησιμοποίησε. Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει με μια ανάρτηση στο Twitter.

Δείτε την απάντησή της για το κραγιόν και πού μπορείτε να το αποκτήσετε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ