Οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού τα έβαλαν με την Πέγκυ Ζήνα: Αυτό που έκανε ήταν ιεροσυλία - iefimerida.gr

Οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού τα έβαλαν με την Πέγκυ Ζήνα: Αυτό που έκανε ήταν ιεροσυλία

Η τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα μεταξύ της οικογένειας της Βίκυς Μοσχολιού και της Πέγκυς Ζήνα, με αφορμή το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι» της αξέχαστης ερμηνεύτριας.

Όπως δήλωσε στην Espresso, η μικρότερη κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου «μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του ‘Άνθρωποι Μονάχοι’ τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας».

Το «Άνθρωποι μονάχοι», των Γιάννη Σπανού και Γιάννη Καλαμίτση, είναι αναρτημένο στο YouTube και ακούστηκε την περασμένη εβδομάδα στα MAD VMA 2018 με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα, με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο ο οποίος ερμηνεύει στίχους του τραγουδιού στα ιταλικά.

Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού έγραψε μάλιστα και στο facebook, «Αυτή η μετάλλαξη του τραγουδιού «Άνθρωποι μοναχοί» ανέδειξε μία φανταχτερά καμουφλαρισμένη ματαιοδοξία,όλων αυτών που δεν αντιλαμβάνονται τις αξίες (Με ραπ, τενόρους και παροδικές φωνές).Το να τιμάτε,δε σημαίνει ταύτιση ούτε αλλοίωση. Όμως τα νέα παιδιά με το καθαρό μυαλό τους είναι ανάγκη να μάθουν τις αξίες αυτές,τους αυθεντικούς καλλιτέχνες,να διδαχτούν από τις ερμηνείες τους και να παράξουν και οι ίδιοι αργότερα πολιτισμό!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ