Το forky.gr είναι εδώ για μαμαδίστικο (αλλά και υγιεινό) φαγητό στο λεπτό, χωρίς ενοχές - iefimerida.gr

Το forky.gr είναι εδώ για μαμαδίστικο (αλλά και υγιεινό) φαγητό στο λεπτό, χωρίς ενοχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν αυτοί που μαγειρεύουν κάθε μέρα και αυτοί που παραγγέλνουν καθημερινά από το Forky.gr. Το κοινό τους στοιχείο; Και τα δύο είναι πεντανόστιμα (ίσως η δεύτερη επιλογή να είναι και καλύτερη), θυμίζουν μανούλα (με μια πιο σύγχρονη ματιά) και είναι υγιεινά.

Αλλά το δεύτερο χρειάζεται λίγη μόλις ώρα για να φτάσει στο σπίτι ή το γραφείο σου, χωρίς κόπο, ακολουθώντας μόνο 3 απλά βήματα (σύνδεση ή εγγραφή, επιλογή πιάτου & ολοκλήρωση) από το site.

Οι ρυθμοί της ζωής είναι έντονοι και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε το χρόνο για να μαγειρέψουμε ένα γρήγορο και συνάμα υγιεινό φαγητό. Αυτό το κενό ήρθε να συμπληρώσει το forky.gr, μια πρωτοποριακή online υπηρεσία παραγγελίας μαγειρευτού φαγητού, χάρη στην οποία μπορείς να απολαμβάνεις εύκολα σπιτικό φαγητό είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, και χωρίς να νιώθεις ενοχές.

Οι σεφ ετοιμάζουν καθημερινά, πάντα με αγνά και φρέσκα υλικά, τα πιο υπέροχα κυρίως αλλά και συνοδευτικά πιάτα, για ένα μενού που αλλάζει συνεχώς για να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στο site μπορείτε να βρείτε ευφάνταστες συνταγές, όπως κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki και πουρέ από φρέσκες πατάτες, ανατολίτικο μοσχαράκι με πλιγούρι και κριθαρότο λαχανικών, αλλά και πιο παραδοσιακά πιάτα, που θυμίζουν μανούλα, όπως μπριάμ, ρεβυθάδα με πορτοκάλι και κύμινο αλλά και σπανακόρυζο.

Η φαντασία δεν λείπει όμως ούτε από τις σαλάτες, με ολόφρεσκα λαχανικά, που θα γίνουν η νέα σας αγαπημένη συνήθεια. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε σαλάτα με φακές, τόνο, κάπαρη και ελιές, πράσινη σαλάτα με μανούρι και cranberries αλλά και σαλάτα με καπνιστό σολομό, δροσερό αγγουράκι και άνηθο!

Σαλάτα με καπνιστό σολομό, αγγουράκι και άνηθο

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που διαφοροποιεί το forky.gr από τα άλλα site; Δίπλα σε κάθε πιάτο αναφέρονται και οι θερμίδες του για όσους ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, ή για όσους θέλουν να προσέξουν τη σιλουέτα τους.

Άλλο ένα έξυπνο στοιχείο του forky.gr; Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο αυριανό μενού, να προπαραγγείλετε και να ορίσετε εσείς την ώρα παράδοσης του φαγητού σας, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

Για ένα μαμαδίστικο φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι και πάθος από εξαιρετικούς σεφ, με αγνά υλικά, καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο 12:00 – 18:30, επισκεφθείτε το forky.gr και παραγγείλτε μέσα σε ένα λεπτό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ