Formula 1: Ο Φερστάπεν νικητής στην Αυστρία - iefimerida.gr

Formula 1: Ο Φερστάπεν νικητής στην Αυστρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, τερμάτισε πρώτος στο αυστριακό Grand Prix της Formula 1, στην πίστα «Red Bull Ring», στον 9ο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Φερστάπεν άφησε πίσω του τους δύο οδηγούς της Ferrari, τον Φιλανδό, Κίμι Ραϊκόνεν, στη δεύτερη θέση και στην τρίτη τον Γερμανό, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Κακή ημέρα για την Mercedes, καθώς στη διάρκεια της κούρσας εγκατέλειψαν και οι δύο οδηγοί της, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, και ο Βαλτέρι Μπότας, λόγω μηχανικών προβλημάτων. Εκτός αγώνα τέθηκε και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull.

Ο Χάμιλτον εγκατέλειψε στον 64ο γύρο, ενώ νωρίτερα στον 14ο γύρο της κούρσας είχε αποχωρήσει ο Μπότας. Η νίκη στην Αυστρία είναι η τέταρτη της καριέρας του 20χρονου Ολλανδού πιλότου, τον οποίο οι ειδικοί του αθλήματος θεωρούν πως θα είναι το μεγάλο όνομα της Formula 1 τα προσεχή χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 φερσταπεν Αυστρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ