Η θαρραλέα ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας -Η ακτινογραφία με τις μεταλλικές ράβδους στην πλάτη της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η θαρραλέα ανάρτηση της πριγκίπισσας Ευγενίας -Η ακτινογραφία με τις μεταλλικές ράβδους στην πλάτη της [εικόνα]

Η πριγκίπισσα Ευγενία. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλει θάρρος για να το κάνεις ιδίως αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πριγκίπισσα Ευγενία, αποκάλυψε τις προσωπικές ακτινογραφίες της που δείχνουν για πρώτη φορά τις μεταλλικές ράβδους και βίδες που είχε βάλει γύρω από τη σπονδυλική της στήλη για να θεραπεύσει τη σκολίωσή της.

Ως μέρος της διεθνούς Ημέρας Σκολίωσης, η πριγκίπισσα μοιράστηκε με τους χιλιάδες οπαδούς της στο Instagram, μια φωτογραφία της ακτινογραφίας της, με ένα εγκάρδιο μήνυμα ευχαριστιών στο νοσοκομείο που την εγχείρησε.

Η 28χρονη πριγκίπισσα έγραψε: «Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Σκολίωσης και είμαι πολύ περήφανη που μοιράζομαι για πρώτη φορά την ακτινογραφία μου. Θέλω, επίσης, να τιμήσω το απίστευτο προσωπικό του Βασιλικού Ορθοπεδικού Νοσοκομείου, που εργάζεται ακούραστα για να σώσει ζωές και να κάνει καλύτερους τους ανθρώπους. Με έκαναν καλύτερα και είμαι χαρούμενη που είμαι ο προστάτης τους για την Redevelopment Appeal. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μου, επισκεφθείτε το http://www.rnohcharity.org/the-appeal/princess-eugenie-s-story».

Today is International Scoliosis Awareness Day and I’m very proud to share my X Rays for the very first time. I also want to honour the incredible staff at The Royal National Orthopaedic Hospital who work tirelessly to save lives and make people better. They made me better and I am delighted to be their patron of the Redevelopment Appeal. To hear more of my story visit http://www.rnohcharity.org/the-appeal/princess-eugenie-s-story @the.rnoh.charity #TheRNOHCharity #RedevelopmentAppeal #RNOH #NHS

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Jun 30, 2018 at 8:53am PDT

Η γενναιότητά της να δείξει κάτι τόσο προσωπικό εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους οπαδούς της. «Η 11χρονη κόρη μου εγχειρίστηκε πριν από 3 εβδομάδες και η ιστορία της πριγκίπισσας Ευγενίας πραγματικά τη βοήθησε. Σας ευχαριστώ που το μοιραστήκατε μαζί μας» έγραψε κάποιος στο Instagram. «Η κόρη μου πέρασε σκολίωση την ίδια εποχή με εσάς, ήσασταν πηγή έμπνευσης για εκείνη» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όταν ήταν 12 ετών. Πρόσφατα, έκανε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην μεγάλη αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, ευχαριστώντας την για την υποστήριξή της σε όλες τις εγχειρήσεις της. «Όταν ήμουν 12 ετών διαγνώστηκα και έλαβα θεραπεία για σκολίωση και έζησα με δύο μεταλλικές ράβδους 12 ιντσών στην πλάτη μου. Θα μπορούσε να είχε επηρεάσει τη ζωή μου και να με εμποδίσει από το να κάνω τα πράγματα που μου άρεσα. Με ενθάρρυνες να μην απογοητευτώ. Να μην τα παρατήσω. Να ζήσω ατρόμητα» είπε κατά τη διάρκειας μιας εκδήλωσης ενδυνάμωσης των νέων. «Σήμερα, είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να εργαστώ και να υποστηρίξω άλλες νεαρές γυναίκες που περνούν το ίδιο πράγμα και να τους ενθαρρύνω να μην αφήσουν τη δική τους διάγνωση να κερδίσει. Να ζήσουν ατρόμητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ