Λιβάγια τριετίας στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Λιβάγια τριετίας στην ΑΕΚ

Μάρκο Λιβάγια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα συμφωνία, διάρκειας τριών ετών, με τον Μάρκο Λιβάγια ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού κατέθεσε τη ρήτρα αγοράς ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, αποκτώντας τα δικαιώματα του παίκτη από την Λας Πάλμας, προχώρησε στην υπογραφή του συμβολαίου με τον Κροάτη επιθετικό.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League.

Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά.

Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο λιβαγια αεκ Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ