Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε βρομύλος για χάρη του πλανήτη - iefimerida.gr

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε βρομύλος για χάρη του πλανήτη

Λεονάρντο Ντι Κάπριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στη σχέση του εξαιτίας της οικολογική του συνείδησης έχει αποκτήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, καθώς η σύντροφός του Έριν Χέδερτον τον προειδοποίησε ότι αν δεν αρχίσει να φροντίζει περισσότερο την προσωπική του υγιεινή, θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Αν και το μοντέλο της Victoria' s Secret έχει δηλώσει πολλές φορές ότι βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση της με το Ντι Κάπριο, έχει αρχίσει να πιστεύει ότι εκείνος ενδιαφέρεται περισσότερο για το περιβάλλον παρά για εκείνη.

Όπως αναφέρουν κοντινοί άνθρωποι του ηθοποιού, ο Λεονάρντο αποφεύγει το αποσμητικό και τα τακτικά ντους, για οικολογικούς λόγους, πιστεύοντας έτσι ότι συμβάλλει στη διάσωση του πλανήτη. «Ο Λίο βάζει την αγάπη του για το Περιβάλλον πάνω από όλους, ακόμα και από τη σχέση του με την αγαπημένη του. Πλένεται μόνο μερικές μέρες την εβδομάδα, προκειμένου να μην ξοδεύει νερό και θεωρεί το αποσμητικό ανθυγιεινό και βλαβερό για το περιβάλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά φίλος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ