Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 - iefimerida.gr

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσαίο μοντέλο της Audi, το Α4, συμπλήρωσε τρία χρόνια παρουσίας και η γερμανική εταιρεία προχωρά στην ανανέωσή του, προκειμένου να τονώσει την εικόνα του συνολικά.

Έτσι στην πιο πρόσφατη εκδοχή του θα έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ένα πιο εμφατικό εμπρός μέρος για τα επίπεδα εξοπλισμού και στυλ design και sport. Με τονισμένους αεραγωγούς, αλλά και ζάντες νέας σχεδίασης (διάσταση από 16 έως και 19 ίντσες) προκειμένου η εμφάνισή του να είναι πιο δυναμική.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 0

Ακόμα πιο σπορ είναι στην S-Line, που με τη σειρά της έχει διαφορετικούς, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, ενώ ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού διαφοροποιείται και η μάσκα Singleframe.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 1

Καινούργια προσθήκη στη γκάμα είναι το επίπεδο εξοπλισμού και στυλ S line Competition, που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το λογότυπο της Audi στις πίσω πόρτες και στη συνέχεια και από κάποιες λεπτομέρειες.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 2

Αντίστοιχα στοιχεία υπάρχουν και στο εσωτερικό του, που εμφανίζει μικρής έκτασης αλλαγές και ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment. Σε συνδυασμό με μια διευρυμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 3

Στους κινητήρες ο βασικός 1.4 TFSI αντικαθίσταται από τον καινούργιο 1.5 TFSI με επίσης 150 ίππους, ενώ ο diesel των 2.000 κυβικών έχει εκδόσεις με 122, 150 και 190 ίππους.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 4

Κορυφαίος πετρελαιοκινητήρας θα είναι ο 3.0 TDI σε δύο εκδοχές με 231 και 286 ίππους, ενώ η πιο σημαντική εξέλιξη είναι πως όλοι οι κινητήρες του ανανεωμένου Audi A4 θα είναι ήπιοι υβριδικοί (mild hybrid) με σύστημα γεννήτριας μίζας με ιμάντα.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 5

Η διάθεση του ανανεωμένου Audi A4 στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 6
Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 7
Ώρα ανανέωσης για το Audi A4 | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανανέωση Audi A4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ