Εντοπίσαμε την σταρ του Netflix Ούρσουλα Κορμπέρο να πίνει τον καφέ της στο... κέντρο της Αθήνας! [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντοπίσαμε την σταρ του Netflix Ούρσουλα Κορμπέρο να πίνει τον καφέ της στο... κέντρο της Αθήνας! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σταρ του Netflix, η Ούρσουλα Κορμπέρο ή.... «Τόκιο» για τους λάτρεις του La Casa De Papel, συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα των σταρ που διάλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.

Η Ούρσουλα Κορμπέρο έκανε ένα... μυστικό πέρασμα από την Ελλάδα, με την Αθήνα να είναι ο πρώτος της προορισμός.

Και ενώ απολάμβανε το κοκτέιλ της στο roof garden του Εlectra Metropolis όπου και έμεινε για δυο μέρες, στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, αποφάσισε να προδώσει την παρουσία της στην Ελλάδα. Φυσικά, μέσω Instagram. «Touched by the Gods», έγραψε στην φωτό της με φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita) στις 28 Ιούν, 2018 στις 12:52 μμ PDT

Οσοι τη συνάντησαν έχουν να μιλούν για μια γλυκειά και χαμηλών τόνων παρουσία, με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και έκδηλη τη χαρά της που είχε την τύχη να απολαύσει τις διακοπές της εδώ. Χαρούμενη και χαμογελαστή συνεχώς και κυρίως απλή και φιλική, μιλούσε με όποιον αναγνώριζε την... «Τόκιο», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φυσικά η Αθήνα και το Electra Metropolis ήταν ο πρώτος της σταθμός στην Ελλάδα, σειρά έχουν η Μύκονος και η Σαντορίνη, για μια ολοκληρωμένη γεύση του ελληνικού καλοκαιριού. Η Αθήνα πάντως, φάνηκε να την μάγεψε, υποσχόμενη -πριν καν φύγει- ότι θα επιστρέψει σύντομα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Για όσους απορούν αν η Κορμπέρο ήταν μόνη στην Αθήνα, η απάντηση είναι όχι. Ηρθε μαζί με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Τσίνο Νταρέν.

Η σειρά La Casa De Papel είναι το νέο hot trend στο Netflix με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο και μεγάλο ρεύμα στην Ελλάδα.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida στο Electra Metropolis είναι του Γιάννη Γιαννάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Netflix Ούρσουλα Κορμπέρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ