Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνείται ότι την εξέτασαν οι Σαϊεντολόγοι για να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ - iefimerida.gr

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνείται ότι την εξέτασαν οι Σαϊεντολόγοι για να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ηθοποιός αρνήθηκε ότι της είχαν πάρει συνέντευξη για να βγει ραντεβού με τον Τομ Κρουζ.


«Βρίσκω και μόνο την ιδέα ότι κάποιος περνά από συνέντευξη για να επιλεγεί για μία σχέση, εξευτελιστική. Απαγορεύω στον οποιονδήποτε να με παρουσιάζει ως κάποια που δεν έχω την αξιοπρέπεια να επιλέγω η ίδια τους συντρόφους μου. Μόνο ένας άντρας, όπως τώρα ο Μπρένταν Τάι, θα κατασκεύαζε μία τέτοια απαράδεκτη φήμη για μια γυναίκα…», δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον.


Ολα ξεκίνησαν όταν πρόσφατα ο ηθοποιός Μπρένταν Τάι εμφανίστηκε στο τοκ σόου της Μέγκιν Κέλι και το ισχυρίστηκε.

Ο Τάι, o oποίος μεγάλωσε μέσα στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας και απομακρύνθηκε πριν από λίγο καιρό, έδωσε συνέντευξη για να αποκαλύψει το μυστηριώδες κύκλωμα εξουσίας του Ντέιβιντ Μισκάβιτζ.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την περίοδο αμέσως μετά το διαζύγιο του Κρουζ με την Νικόλ Κίντμαν, είχε δει επίσημα έγγραφα και λίστες της Σαϊεντολογίας με τις γυναίκες που η Εκκλησία είχε περάσει από συνέντευξη για την μελλοντική θέση της κυρίας Τομ Κρουζ. Ανάμεσά τους ήταν το όνομα της Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η ίδια η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας διέψευσε τους ισχυρισμούς του Τάι. «Ο Μπρένταν Τάι ήταν στην υπηρεσία της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ως σεκιούριτι από το 2002 ως το 2009», δήλωσε ο Karin Pouw στο NBC. «Δεν είχε καμία δυνατότητα να αποσπάσει πληροφορίες», πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Σκάρλετ Γιόχανσον ακούγεται για την Σαϊεντολογία.


Το Vanity Fair είχε κάνει παρόμοιες αποκαλύψεις το 2012, όταν η Ναζάνιν Μπονιάντι, μία ιρανικής καταγωγής βρετανίδα ηθοποιός, Σαϊεντολογος τότε και η ίδια, είχε αποκαλύψει τις μαφιόζικες τακτικές της Εκκλησίας, όταν την πλάσαραν για σύντροφο του Κρουζ. Η ίδια επελέγη και έβγαινε με τον Τομ Κρουζ για τρεις μήνες.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνείται ότι την εξέτασαν οι  Σαϊεντολόγοι για να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ | iefimerida.gr 0
Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνείται ότι την εξέτασαν οι  Σαϊεντολόγοι για να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, η σύζυγος του Αρχηγού της Σαϊεντολογίας Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, είχε αναλάβει να βρει σύντροφο στον Τομ Κρουζ. Αυτό σήμαινε ειδικές ακροάσεις σε ηθοποιούς που ήταν ήδη μέλη της Σαϊεντολογίας, οι οποίες όμως δεν γνώριζαν το πραγματικό ζητούμενο αλλά, αντιθέτως, πίστευαν ότι έπαιρναν μέρος σε ένα εκπαιδευτικό για την Οργάνωση φιλμάκι. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την προσωπική και σεξουαλική τους ζωή και κατέληγαν σε μία σειρά ερωτήσεων για τον ίδιο τον σταρ, όπως «Πώς σου φαίνεται ο Τομ Κρουζ;», «Θα έβγαινες ποτέ μαζί του;» κτλ, με στόχο ένα γάμο αλλά και τις υπηρεσίες στην ίδια την Οργάνωση.

Τελικά επελέγη η Κέιτι Χολμς:

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρνείται ότι την εξέτασαν οι  Σαϊεντολόγοι για να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ