Προσήχθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Προσήχθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσήχθη πριν από λίγη ώρα το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, για τις απειλές που εξαπέλυσε κατά του τ/σ ΣΚΑΪ.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του προσαχθέντα, στην οποία εκτόξευε απειλές κατά του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαϊδια του».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ενδέχεται να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος συνελήφθη, λίγο πριν από τις 14:00, έξω από το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ύστερα από τη διενέργεια ποινικής έρευνας που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

Προσήχθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας προσαγωγή ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ