Μετά τη συμφωνία: Τσίπρας, Μέρκελ, Σάντσεθ συναντώνται για το μεταναστευτικό - iefimerida.gr

Μετά τη συμφωνία: Τσίπρας, Μέρκελ, Σάντσεθ συναντώνται για το μεταναστευτικό

Τριμερής για τον συντονισμό στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριμερής συνάντηση Ελλάδας - Γερμανίας - Ισπανίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ θα συζητήσουν για τη συνεργασία και τον συντονισμό στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

«Συνάντηση με τη Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, σήμερα στις Βρυξέλλες. Οι χώρες που στηρίζουν την ευρωπαϊκή λύση για τη μετανάστευση και τη προσφυγική κρίση, πρέπει να βρουν ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους» έγραψε ο Ελληνας πρωθυπουργός στο twitter.

H ανάρτηση

Συνάντηση με τη Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, σήμερα στις Βρυξέλλες. Οι χώρες που στηρίζουν την ευρωπαϊκή λύση για τη μετανάστευση και τη προσφυγική κρίση, πρέπει να βρουν ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους. #EUCO pic.twitter.com/hZdWHkdVIe

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ