Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε με μπαλαρίνες 600 δολαρίων και κατέληξε με αθλητικά Adidas [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε με μπαλαρίνες 600 δολαρίων και κατέληξε με αθλητικά Adidas [εικόνες]

Μελάνια Τραμπ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Μελάνια Τραμπ πριν και μετά το ταξίδι της από την Ουάσινγκτον με προορισμό την Αριζόνα και όλοι απόρησαν.

Συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο φορώντας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες αξίας 595 δολαρίων, αλλά μόλις προσγειώθηκε στην πολιτεία των ΗΠΑ, οι μπαλαρίνες είχαν δώσει την θέση τους σε ένα ζευγάρι αθλητικά.

Πριν το ταξίδι

Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μία πιο φθηνή επιλογή παπουτσιών και εμφανίστηκε όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο με sneakers παπούτσια Adidas.

H Μελάνια, λοιπόν, φόρεσε τα αθλητικά παπούτσια και στις μετέπειτα συναντήσεις της και συγκεκριμένα σε αυτήν με τον επικεφαλής πράκτορα φρουράς σε μία τελωνειακή διασυνοριακή και προστατευτική μονάδα των ΗΠΑ στην Αριζόνα.

  Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε με μπαλαρίνες 600 δολαρίων και κατέληξε με αθλητικά Adidas [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια αλλάζει παπούτσια κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, καθώς το ίδιο είχε κάνει και πέρσι όταν είχε επισκεφτεί με τον Ντόναλντ Τραμπ πλημμυρισμένες περιοχές στο Τέξας.

Μάλιστα τότε δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς η απόφασή της να φορέσει ψηλές γόβες μέσα στις λάσπες δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα τότε και να την κράξουν τα διεθνή μέσα.

Μετά το ταξίδι

Πάντως, η Πρώτη Κυρία και πάλι προκάλεσε σε πολλούς απορία, καθώς πολλοί δεν αναρωτήθηκαν γιατί έβγαλε το πρώτο ζευγάρι που κόστιζε κάτι περισσότερο από 500 δολάρια, ενώ η τελική της επιλογή, δηλαδή τα αθλητικά, είχαν τιμή περίπου 75 δολάρια.

Πάντως είναι φανερό πως η Πρώτη Κυρία κάνει όταν μπορεί για να κεντρίσει τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές και απ΄ότι φαίνεται το καταφέρνει.

  Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε με μπαλαρίνες 600 δολαρίων και κατέληξε με αθλητικά Adidas [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τον σάλο που είχε ξεσπάσει με το κρυφό μήνυμα στο τζάκετ της που έγραφε «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;».

  Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε με μπαλαρίνες 600 δολαρίων και κατέληξε με αθλητικά Adidas [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν συνδέσει το μήνυμα στο τζάκετ της με την μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της, καθώς η Πρώτη Κυρία τότε είχε επισκεφτεί με αυτό ένα κέντρο στο Μεξικό όπου κρατούνται παιδιά μεταναστών.

Φωτογραφίες:AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ