Ο «ιπτάμενος μοναχός» που ήθελε να γίνει... από μηχανής θεός - iefimerida.gr

Ο «ιπτάμενος μοναχός» που ήθελε να γίνει... από μηχανής θεός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Kινέζος... μοναχός που βλέπετε ονομάζεται Li Wei και είναι γνωστός για την υπέρβαση των ορίων στη τέχνη του. Ωστόσο αυτή τη φορά υπερέβαλε εαυτόν.

Μην ξεγελιέστε όμως από την εμφάνιση. Επί της ουσίας δεν πρόκειται για μοναχό αλλά για φωτογράφο που ντύθηκε μοναχός... για την τέχνη.

Ο Li Wei μέσω πολύ λεπτών καλωδίων και ενός γερανού ανυψώθηκε στον ουρανό, προκαλώντας την ψευδαίσθηση ότι πετάει. Με έναν ειδικό μηχανισμό προσέθεσε κόκκινο καπνό που έβγαινε από τα παπούτσια του, ενισχύοντας τα εφέ.

Ο «ιπτάμενος μοναχός» που ήθελε να γίνει... από μηχανής θεός  | iefimerida.gr 0

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πάνω από το La Villette στο Παρίσι.

Γεννημένος στο Πεκίνο, ο καλλιτέχνης ασκεί ένα μίγμα της performance art και της φωτογραφίας, δημιουργώντας εκπληκτικές ψευδαισθήσεις.

Ο «ιπτάμενος μοναχός» που ήθελε να γίνει... από μηχανής θεός  | iefimerida.gr 1

«Η δουλειά μου και η καλλιτεχνική εμπειρία μου χαρακτηρίζονται από μια μοναδική ιδιαιτερότητα. Η ασταθής και επικίνδυνη πλευρά της τέχνης με γοητεύει αφάνταστα και ελπίζω να μεταδίδω το πάθος μου», δήλωσε ο 37χρονος.

Οι φωτογραφίες του Wei πωλούνται για περίπου 8 χιλιάδες δολάρια (6.000 ευρώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ