Ανατροπή: Ληστής κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου λέει ότι μετείχε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - iefimerida.gr

Ανατροπή: Ληστής κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου λέει ότι μετείχε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή στην υπόθεση της ληστείας κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου που έγινε το πρωί της Τετάρτης.

Δύο τουλάχιστον δράστες με την απειλή αυτόματων όπλων μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ξηρογιάννη, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, ο ένας εκ των δραστών άφησε... σημείωμα προς τη ΓΑΔΑ στο οποόι υποστηρίζει ότι συμμετείχε και στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στα Εξάρχεια, στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Στο ανορθόγραφο σημείωμα, που υπογράφει ο «φτερωτός Μαραντόνα» υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει καμία δολοφονία, παρά μόνο ληστείες.

Κύκλοι τις ΕΛ.ΑΣ, εκτιμούσαν ότι ο δράστης πιθανόν να θέλει να προετοιμάσει το έδαφος είτε ενόψει σύλληψής του, νιώθοντας ότι στενεύει ο κλοιός, είτε ενδεχομένως και ενόψει μελλοντικής παράδοσής του στις αρχές.

Ο Αλβανός που διέφυγε της σύλληψης και κατηγορείται για τη δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου

Το σημείωμα αναφέρει:

Προς ΓΑΔΑ:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα».

Ανατροπή: Ληστής κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου λέει ότι μετείχε στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου  | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, Ο δεύτερος είχε διαφύγει στην Αλβανία, αλλά όπως φαίνεται επέστρεψε στην Ελλάδα και στη «δράση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ