Να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης ζητά ο δήμος Βόλβης - iefimerida.gr

Να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης ζητά ο δήμος Βόλβης

Καταστροφές σε σπίτια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτημα να κηρυχθούν οι πληγείσες -από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών- περιοχές, σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, υπέβαλε στις αρμόδιες αρχές ο δήμος Βόλβης.

Οι χθεσινές καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και τουριστικά καταλύματα στο Σταυρό, τα Βρασνά και την Ασπροβάλτα, οδήγησαν τη δημοτική αρχή στην υποβολή του αιτήματος.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής, επισκέφθηκαν τις περιοχές που επλήγησαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ως αποτέλεσμα υπερχειλισμένων ρεμάτων και χειμάρρων.

Ο κ. Λιάμας, ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το προσωπικό του δήμου, για την άμεση συνδρομή τους στη χθεσινή θεομηνία, ακόμα και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι όλες οι δημοτικές υπηρεσίες θα βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ