Απρόοπτο στα Mad Video Music Awards: Ο Ηλίας Ψινάκης «πλάκωσε» στα χαστούκια άντρα από το κοινό [εικόνες] - iefimerida.gr

Απρόοπτο στα Mad Video Music Awards: Ο Ηλίας Ψινάκης «πλάκωσε» στα χαστούκια άντρα από το κοινό [εικόνες]

Ηλίας Ψινάκης/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σκοπός του Ηλία Ψινάκη στα Mad Video Music Awards να ήταν να απονείμει το βραβείο του Best Male Adult στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί.

Κι αυτό γιατί ο Δήμαρχος Μαραθώνα έβγαλε έναν λόγο με πολλά καρφιά, απρόοπτα και αστεία που λίγοι περίμεναν να ακούσουν.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψηνάκης στην αρχή του λόγου του αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζουν οι managers στην πορεία των καλλιτεχνών, ξεχωρίζοντας έτσι δύο σπουδαίους τους είδους στον χώρο.

Πρώτον ανέφερε τον Γιάννη Κουτράκη (είναι ο άνθρωπος πίσω από την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) αλλά και τον Γιώργο Αρσενάκο (επικεφαλής της Panik Group και στενό συνεργατών πολλών κορυφαίων καλλιτεχνών όπως της Ελένης Φουρέιρα, της Demy και του Κωνσταντίνου Αργυρού).

Ωστόσο στην αρχή, ο Ηλίας Ψηνάκης ζήτησε από τον κύριο Κουτράκη να σηκωθεί όρθιος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον άρχισε στα χαστούκια.

Πράγμα που κι έγινε, καθώς ο manager του συγκροτήματος δεν σηκώθηκε με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψινάκης να τον πλησιάσει να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μετά από αρκετή ώρα ομιλίας, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε τον νικητή της κατηγορίας Best Male Adult, ο οποίος ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκεί, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε ένα κάπως άβολο σχόλιο για τον καλλιτέχνη, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα.

«Ο Αργυρός είναι ένα ταλαντούχο παιδί που είναι και φίλος μου, τον λατρεύω! Είναι και ψηλός, είναι και φωνάρα… μην πω και τα άλλα», ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ