7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες]

Φωτογραφία: Η Ελη του Κλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία τάση στη διασκέδαση είναι οι γειτονιές και τα Βριλήσσια αποτελούν το νέο στέκι για τους κατοίκους των βορείων προαστίων κι όχι μόνο.

Δροσιά το καλοκαίρι σε σύγκριση με το κέντρο τουλάχιστον, εύκολο το πάρκινγκ και καλές επιλογές για φαγητό και ποτό είναι τα δυνατά χαρτιά της περιοχής που τελευταία βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Επτά μαγαζιά της αξίζει να τα ανακαλύψετε.

1) BarBara Que

Στo Νιου Τζέρσεϊ επικρατεί ένας αστικός μύθος κατά τον οποίο το 1700 ζούσε εκεί μια μάγισσα, που την καταδίκασαν σε θάνατο και την έριξαν στην πυρά. Το όνομά της ήταν Barbara Que. Από τότε, κάθε φορά που οι κάτοικοι του Νιου Τζέρσεϊ ήθελαν να περιγράψουν το μέγεθος της φωτιάς που απαιτείται για να ψήσουν κρέας, τη θυμούνταν, όπως κι οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού που εκείνη εμπνεύστηκαν την ονομασία του.

7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βριλήσσια ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ