Η Τζούλια Ρόμπερτς κάνει αυτά που έβριζε -Ανοιξε λογαριασμό στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζούλια Ρόμπερτς κάνει αυτά που έβριζε -Ανοιξε λογαριασμό στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζούλια Ρόμπερτς τελικά ενέδωσε και έγινε μέλος του Instagram.

Η 50χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε την πρώτη της ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, με μια φωτογραφία της με το διάσημο χαμόγελό της, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι με το λογότυπο «Love».

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Jun 26, 2018 at 12:57pm PDT

«Γεια» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός. Και μπορεί να είναι η πρώτη φορά που αναρτά η ίδια μια δημοσίευση, ωστόσο έχει συμμετάσχει σε πολλές άλλων διάσημων προσωπικοτήτων.

A post shared by Carly Steel (@carlyjsteel) on May 19, 2018 at 8:15pm PDT

Πάντως, ο νέος της λογαριασμός στο Instagram, αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς η ίδια είχε δηλώσει στο Marie Claire το 2013, πως θεωρούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ελκυστικά» αλλά «εθιστικά» όπως το μαλλί της γριάς.

«Τα social media είναι σαν το μαλλί της γριάς: Φαίνονται τόσο ελκυστικά και απλά δεν μπορείς να αντισταθείς και να μην ενδώσεις και τότε καταλήγεις με χέρια που κολλάνε και με κάτι που κρατά μόνο μια στιγμή» είχε δηλώσει.

Η Τζούλια Ρόμπερτς κάνει αυτά που έβριζε -Ανοιξε λογαριασμό στο Instagram [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Υπάρχει μια ανωνυμία που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ασφαλείς για να συμμετέχουν στο μίσος» συνέχισε η Ρόμπερτς. «Μου αρέσει ο καλός παλιομοδίτικος τρόπος πάλης. Όταν οι άνθρωποι μαλώνουν μεταξύ τους κατά πρόσωπο. Απλά πιστεύω ότι όταν είσαι πραγματικά πολύ θυμωμένος και θέλεις πραγματικά μια μάχη, σηκώνεις τα μανίκια και ετοιμάζεσαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ