Πάτρα: Κατεστραμμένες καλλιέργειες μετά την κακοκαιρία -Περιμένουν τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ - iefimerida.gr

Πάτρα: Κατεστραμμένες καλλιέργειες μετά την κακοκαιρία -Περιμένουν τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ

Θα αποσταλούν συνεργεία για αυτοψιες και εκτιμήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν ζημιές σε καλλιέργειες στην περιοχή της Ηλείας.


Για αυτό τον λόγο ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, ώστε να αποσταλούν συνεργεία, με σκοπό την πραγματοποίηση αυτοψιών και εκτιμήσεων.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια, «ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύθηκε πως εντός των επομένων ημερών, οπότε και θα περάσει το κύμα κακοκαιρίας, εκτιμητές του Οργανισμού θα επισκεφθούν την Ηλεία για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών».

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε ότι «είναι σημαντικό να γίνουν έγκαιρα οι εκτιμήσεις των καταστροφών της παραγωγής, ώστε να αποδοθούν άμεσα και οι αποζημιώσεις» προσθέτοντας: «Εμείς θα παρακολουθούμε το ζήτημα, προκειμένου οι αγρότες της Ηλείας, αλλά και όσων περιοχών έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα, να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ