Ζουράρις: Κινούμαι για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ζουράρις: Κινούμαι για δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, αλλά δεν φεύγω από την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο βουλευτής -συνεργαζόμενος με τους Ανέλ- Κώστας Ζουράρις τα σενάρια αποστασίας που διακινεί το Μαξίμου.

«Εγώ είμαι επίτιμος ισόβιος πρόεδρος της Θύρας 4, είμαι εκδοροσφαγεύς, επομένως γιατί να μην με βάλει εμένα ο Σαββίδης; Ο Γιώργος Λαζαρίδης το έκανε κατά συνείδηση, αποκλείεται να έχει εμπλοκή με επιχειρηματικά συμφέροντα», είπε ο Κ. Ζουράρις μιλώντας στο ραδιοσταθμό Θέμα 104,6.

Κατηγορηματικός ότι «ως Κρητομακεδόνας δεν θα δεχθεί το όρο Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων εμφανίστηκε ακόμα ο Κώστας Ζουράρις, ενώ ζήτησε δημοψήφισμα για την συμφωνία των Πρεσπών.

«Κινούμαι στη δημιουργία κινήματος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, ασχέτως αν η κοινωνία είναι καλή στα πλαίσια της πολιτικής χρεωκοπίας που μας είχαν φτάσει οι προηγούμενοι».

Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κυβέρνήση για το Σκοπιανό αρχικά είπε ότι «δεν έχω κάνει γενική συνέλευση με τον εαυτό μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να φύγω. Υπάρχει ένα θέμα το Μακεδονικό με το οποίο εγώ διαφωνώ. Εγώ θα το καταψηφίσω όπως το λέω από το 1992».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε για τη συμφωνία ότι «ενδεχομένως να αργήσει και πέραν των εκλογών» να έρθει στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στην οικονομία είπε ότι «η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τα χειρότερα στα οποία βρισκόμαστε από το 2009».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ