Η οικογένεια Καλλιτσάντση επιμένει ότι τα στοιχεία που δίνουν Μπόμπολας και Κούτρας για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι παραπειστικά - iefimerida.gr

Η οικογένεια Καλλιτσάντση επιμένει ότι τα στοιχεία που δίνουν Μπόμπολας και Κούτρας για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι παραπειστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαίνεται η σύγκρουση ανάμεσα στην οικογένεια Καλλιτσάντση από τη μια και την πλευρά Μπόμπολα-Κούτρα από την άλλη, για τον έλεγχο της EΛΛΑΚΤΩΡ, ενόψει της αυριανής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αναβληθεί.

Η οικογένεια Καλλιτσάντση, που εκπροσωπεί την πρωτοβουλία CHANGE4ELLAKTOR, απαντά στην ανακοίνωση των κ.κ. Μπόμπολα-Κούτρα που έγινε μέσω της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η πλευρά Καλλιτσάντση υποστηρίζει αφενός ότι δεν πρόκειται για ανακοίνωση του Ομίλου αλλά για προσωπική ανακοίνωση των κ.κ. Μπόμπολα-Κούτρα και αφετέρου ότι τα στοιχεία που παρουσίασε η άλλη πλευρά είναι παραπειστικά.

Παρουσιάζοντας πέντε γραφήματα και έναν πίνακα και εξηγώντας αναλυτικά τα στοιχεία που παραθέτει, η πλευρά Καλλιτσάντση καταλήγει λέγοντας πως τα στοιχεία που παρατίθενται στην ανακοίνωση της πλευράς Μπόμπολα-Κούτρα είναι παραπλανητικά. «Η πρωτοβουλία CHANGE4ELLAKTOR εμμένει στην άποψή της ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται από τους κ.κ. Μπόμπολα και Κούτρα είναι επιλεκτικά και παραπλανητικά. Πρέπει να αποδίδονται σε εκείνους από τους οποίους προέρχονται κι όχι να εμφανίζονται ως επίσημες πληροφορίες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της πλευράς Καλλιτσάντση με τα στοιχεία και τους πίνακες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ