Ο Τραμπ προειδοποιεί την Harley-Davidson: Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε οι πελάτες σας - iefimerida.gr

Ο Τραμπ προειδοποιεί την Harley-Davidson: Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε οι πελάτες σας

Ο Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εκ νέου σήμερα με δριμύτητα εναντίον της Harley-Davidson.

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει μέρος της παραγωγής της εκτός των ΗΠΑ, υιοθετώντας απειλητικότερο τόνο προς την εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών.

«Η Harley-Davidson πρέπει να παραμείνει 100% στην Αμερική, μαζί με τους ανθρώπους που σας οδήγησαν στην επιτυχία» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Harley-Davidson should stay 100% in America, with the people that got you your success. I’ve done so much for you, and then this. Other companies are coming back where they belong! We won’t forget, and neither will your customers or your now very HAPPY competitors!

«Έκανα τόσα για εσάς και όμως» συμπλήρωσε, έναν και πλέον χρόνο αφότου υποδέχθηκε, σε πανηγυρικό κλίμα, στον Λευκό Οίκο τους επικεφαλής της Harley-Davidson.

«Δεν θα ξεχάσουμε, ούτε οι πελάτες σας» έγραψε επίσης, αναφέροντας και τους ανταγωνιστές του ομίλου, που εδρεύει στο Μιλγουόκι (Ουινσκόνσιν), κι οι οποίοι θα είναι «πολύ ευχαριστημένοι».

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μεταφέρει μέρος της παραγωγής της, καταγγέλλοντας ότι οι τελωνειακοί δασμοί θα αυξηθούν από το 6% στο 31% στα προϊόντα της που εισάγονται στην ευρωπαϊκή αγορά, λόγω των αντίποινων των Βρυξελλών για τους αμερικανούς δασμούς στον χάλυβα και στο αλουμίνιο.

Μετά τις ΗΠΑ, η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τη Harley-Davidson. Κάθε χρόνο, πωλούνται εκεί 40.000 μοτοσικλέτες.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Harley Davidson
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ