Βig Boy burgers n cocktails: Το μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο που είναι βγαλμένο από ταινία του Ταραντίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Βig Boy burgers n cocktails: Το μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο που είναι βγαλμένο από ταινία του Ταραντίνο [εικόνες]

Φωτογραφία: Βig Boy burgers n coctails
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν ταινία του Ταραντίνο, χωρίς όμως εγκληματίες και παρανόμους, μοιάζει το Big Boy burgers n cocktails, που έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει και από την ονομασία, μιλάμε για ένα κλασικό American style dinner που σερβίρει λαχταριστά burgers και cocktails.

Οι ιδιοκτήτες του, ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και ο Νίκος Καλιακάτσος - γνωστοί εδώ και χρόνια στον χώρο της εστίασης από τον «Ακάκιο» με τις μακαρονάδες, τον «Κυρ-Αρίστο» με τα διάσημα κεμπάπ του και την «Ψιψίνα» με τους ψαρομεζέδες της-, μας ενημέρωσαν για την ιστορία του αγαπημένου μας πιάτου, που δεν ξεκινάει από την Αμερική, αλλά από τον στρατό του Τζένγκις Χαν (!), καθώς οι ιππείς του είχαν τα χαλινάρια στο ένα χέρι και ένα κομμάτι κρέας μέσα σε πιτάκια στο άλλο.

Αργότερα το burger συνδέθηκε με τους ναυτικούς στο Αμβούργο του 17ου αιώνα, ενώ η πρώτη ιστορική καταγραφή του σε μενού εστιατορίου βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης στο «Delmonico’s Restaurant» το 1834 και κόστιζε 10 δολάρια.

Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί και ανακαλύψτε τις γεύσεις του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BIG BOY BURGERS N COCTAILS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ