Η πλαζ Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πλαζ Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης» [εικόνα]

Μετά από απόφαση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πάρει η πλαζ Βουλιαγμένης, τιμώντας τον άνθρωπο που την έκανε διάσημη μέσα από το μεγάλο πάρτι του που διοργάνωσε στις 25 Ιουλίου του 1983.

Την απόφαση για την τιμή αυτή στον Λουκιανό Κηλαηδόνη πήρε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, στην οποία ανήκει η πλαζ της Βουλιαγμένης και η οποία μαζί με τον δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης συνδιοργανώνουν και τελετή απονομής του ονόματος.

Η μακέτα της εισόδου

Οπως αναφέρει και η σύζυγός του Λουκιανού, Άννα Βαγενά, στη σελίδα της στο Facebook, η τελετή απονομής του ονόματος θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Η πλαζ Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης» [εικόνα] | iefimerida.gr 1

H γιορτή θα συνοδεύεται από μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία θα εμφανιστεί και η κόρη του συνθέτη, Μαρία Κηλαηδόνη, αλλά και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Η πλαζ Βουλιαγμένης θα ονομαστεί «πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης» [εικόνα] | iefimerida.gr 2

Πριν από 35 χρόνια μια Δευτέρα του Ιουλίου του 1983, χιλιάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν από κάθε γωνιά σε αυτή εδώ την ακρογιαλιά ανατποκρινόμενοι στο κάλεσμα για το πάρτυ του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Μιά γιορτή που την επόμενη μέρα γράφτηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ