Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι παρακολουθούν τη βασιλική οικογένεια, λένε πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει στυλ από τότε που γνώρισε την σύζυγό του, δούκισσα του Σάσεξ. Ένα όμως πράγμα παραμένει αμετάβλητο επάνω του και δεν είναι άλλο από ένα βραχιόλι.

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην πραγματικότητα, ο Χάρι έχει κολλήσει με το συγκεκριμένο βραχιόλι που φορά από τότε που είναι έφηβος: ένα ασημένιο μπρασελέ που φορά πάντα στο δεξιό καρπό του. Έχει πολύ ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτόν, δεδομένου ότι θεωρείται πως το αγόρασε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 1997 στην Αφρική μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Χάρι φορά το συγκεκριμένο βραχιόλι από τότε, ενώ ακόμη και ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εμφανιστεί με ένα παρόμοιο. Όπως δήλωσε ο Χάρι στο περιοδικό Town and Country σε μια συνέντευξη το 2017: «Ήρθα για πρώτη φορά στην Αφρική το 1997, αμέσως μετά το θάνατο της μαμάς μου. Ο μπαμπάς μου, είπε στον αδερφό μου και σε μένα να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας – θα πηγαίναμε στην Αφρική για να ξεφύγουμε από όλα αυτά». Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι πιθανότατα πήραν αυτά τα παραδοσιακά ασημένια βραχιόλια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από τότε, ο Χάρι φοράει σχεδόν πάντα το βραχιόλι του αυτό – ακόμη και την ημέρα του γάμου του, όπου το βραχιόλι διακρίνεται καθαρά στο χέρι του μετά την δεξίωση.

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Θεωρείται πως ο Χάρι έχει μεγαλώσει τη συλλογή του από παραδοσιακά αφρικανικά κοσμήματα από τα εφηβικά του χρόνια, καθώς συχνά φωτογραφίζεται με διάφορα να κοσμούν το χέρι του.

Τον Οκτώβριο του 2016, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως ο Χάρι ήταν ζευγάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, οι δυο τους φορούσαν ίδια μπλε βραχιόλια. Το ένα και σταθερό όμως είναι το ασημένιο βραχιόλι με τα σκούρα παραδοσιακά σημάδια, κάτι που σίγουρα θα φορά για πολλά χρόνια ακόμη ο Χάρι.

Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το μόνο πράγμα που δεν άλλαξε στο στιλ του Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ