Ο Καμμένος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα «για ανατροπή πολιτεύματος» - iefimerida.gr

Ο Καμμένος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα «για ανατροπή πολιτεύματος»

Πανος Καμμένος/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα οργισμένο tweet σχολίασε την απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Ο κ.Καμμένος με αφορμή την εισβολή κουκολοφόρων στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος του, Κώστα Κατσίκη, ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα κάνοντας λόγο για τεκμηρίωση του αδικήματος προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε:
«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ».

Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ