Γιατί όλοι φοράνε πουκάμισα Brooks Brothers; [εικόνες]

Η καθημερινότητα του σύγχρονου άνδρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Επαγγελματικά ραντεβού, εξωτερικές δουλειές, ταξίδια, συναντήσεις με φίλους...

Ιδανική επιλογή για κάθε εμφάνιση, είναι αναμφισβήτητα ένα πουκάμισο που θα τον κρατήσει ατσαλάκωτο και αψεγάδιαστο από το πρωί ως το βράδυ.

Πώς μπορεί να το καταφέρει όμως αυτό κάποιος, αν τον προβληματίζει το σιδέρωμα;

Ή θα πρέπει να τον ξέρουν με το μικρό του όνομα στο καθαριστήριο, ή να πίνει νερό στο όνομα της γυναίκας – βοηθού, που του σιδερώνει τα πουκάμισα που πρέπει να φορά σε καθημερινή βάση.

Επειδή όμως η τεχνολογία εξελίσσεται, τις περισσότερες φορές για το καλό του ανθρώπου, έχουν δημιουργηθεί τα non-iron πουκάμισα. Και η Brooks Brothers, σας εγγυάται πως θα παραμείνετε ατσαλάκωτοι και ταυτόχρονα άνετοι και δροσεροί όλη την ημέρα, αφού τα πουκάμισά τους είναι αποτέλεσμα πολλών δεκαετιών καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Είναι όμως τόσο καλά ακόμη κι αν δεν σιδερωθούν; Η απάντηση είναι φυσικά και ναι, γιατί είναι 100% βαμβακερά, κατασκευασμένα από το περίφημο βαμβάκι της ποικιλίας Supima που καλλιεργείται στην Αμερική και αποτελεί την ανώτερη ποιότητα βαμβακιού στο κόσμο. Επίσης, χάρη στο μονό γαζί στο γιακά, τις μανσέτες και την πατιλέτα, αποφεύγονται οι ζάρες που εμφανίζονται στις ραφές μετά το πλύσιμο, για μια τέλεια και αψεγάδιαστη εμφάνιση όλη την ημέρα.

Κι αν ανησυχείτε μήπως δεν ταιριάζουν με το δικό σας στυλ, κάνετε και πάλι λάθος. Τα non-iron πουκάμισα της Brooks Brothers κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά μήκη μανικιών και μεγέθη γιακάδων που συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας το κατάλληλο μέγεθος για κάθε σώμα.

Η Brooks Brothers όμως έχει σκεφτεί ακόμη και τους τελειομανείς, αυτούς που δεν αφήνουν να τους διαφύγει ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, οποιοδήποτε κι αν είναι το σχέδιο του υφάσματος που θα επιλέξετε (καρό, ριγέ κ.λ.π.), το μοτίβο της τσέπης εφάπτεται απόλυτα με το μοτίβο του πουκάμισου, ώστε η ένωση να καταλήγει σχεδόν αόρατη.

Ξεχάστε λοιπόν το σιδέρωμα! Για άψογες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα non-iron πουκάμισα της Brooks Brothers είναι ιδανικά για το γραφείο αλλά και για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Πάρτε μία γεύση από την συλλογή brooksbrothers.com.gr/man

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ