Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, έχουμε εφεδρείες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, έχουμε εφεδρείες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει αρνητική παράδοση στην Ελλάδα πρακτικών αποστασιών, εξαγοράς βουλευτών δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας για «ανοιχτό πόλεμο» στον οποίο έχει εμπλακεί και η Δικαιοσύνη.

«Υπάρχει ανοικτός πόλεμος με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που διαπλέκονται με ΜΜΕ με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός καταγγέλλοντας «απόπειρες εξαγοράς βουλευτών και αντισυνταγματικές αποστασίες», μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι λογικό που ο κ. Λαζαρίδης παραιτήθηκε τώρα και όχι στη συζήτηση στη Βουλή. Ένας άνθρωπος που χειροκροτεί τον πρωθυπουργό μια μέρα πριν, ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει πρόβλημα συνειδησιακό;», αναρωτήθηκε ο υπουργός.

Ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε πάντως ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία δε θα χαθεί. Εκτιμώ ότι δε θα υπάρξουν άλλες διαρροές, αλλά υπάρχουν και εφεδρείες» είπε, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ