Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά στην Κρήτη- Επεσε δέντρο ξυστά από μικρά παιδιά - iefimerida.gr

Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά στην Κρήτη- Επεσε δέντρο ξυστά από μικρά παιδιά

Παιδιά στην παιδική χαρά της Κρήτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγιο είχαν τα μικρά παιδιά που έπαιζαν ανέμελα σε πάρκο στην Αλικαρνασσό το πρωί της Τρίτης, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο κομμάτι δέντρου έσπασε και «προσγειώθηκε» στο πάρκο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου, επί της οδού Δωδεκανήσων και τα παιδιά έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της πτώσης.

Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά στην Κρήτη- Επεσε δέντρο ξυστά από μικρά παιδιά  | iefimerida.gr 0

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αναφέρει στο neakriti.gr κάτοικος της περιοχής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα γερασμένο δένδρο και ήταν αναπόφευκτο να σπάσει, αφού είχε ξεραθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Παραλίγο τραγωδία σε παιδική χαρά στην Κρήτη- Επεσε δέντρο ξυστά από μικρά παιδιά  | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα, υπήρξε παρόμοιο περιστατικό, αφού τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι κάτοικοι στην περιοχή της Θερίσου από το τεράστιο κλαδί ενός δέντρου το οποίο έπεσε στην είσοδο παιδικής χαράς.

Φωτογραφίες- Πηγή:neakriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ