Μουντιάλ 2018: Ο... Θεός έστειλε την Αργεντινή στους «16», πρόκριση θρίλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Ο... Θεός έστειλε την Αργεντινή στους «16», πρόκριση θρίλερ [βίντεο]

Ο Μέσι σκόραρε το πρώτο γκολ/Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια βραδιά θρίλερ ο Θεός του ποδοσφαίρου... έστειλε την Αργεντινή και τον Λιονέλ Μέσι στους «16» του Μουντιάλ 2018.

Η Αργεντινή κέρδισε πολύ δύσκολα και με μπόλικη τύχη με 2-1 την Νιγηρία (αν δεν κέρδιζε η Αργεντινή περνούσε αυτή!), την ώρα που έχασε και η Ισλανδία από την Κροατία με 2-1.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στην Αγία Πετρούπολη στο 14' και έδειχνε έτοιμος για την μεγάλη πρόκριση (λίγα λεπτά μετά είχε και δοκάρι σε φάουλ), αλλά στο 51' με ανόητο πέναλτι του Μασεράνο ισοφάρισε ο Μόουζες για τους σκληροτράχηλους Νιγηριανούς. Τελικά στο 86' ένας αμυντικός, ο Ρόχο με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια, με τους πάντες να... ξορκίζουν την κατάρα που τους ακολουθεί.

Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, η Κροατία αποδείχθηκε ποιοτική και με τις αλλαγές της στην 11αδα και κέρδισε 2-1 τους Ισλανδούς που δεν... άντεξαν. Ο Μπάντελ στο 53' έκανε το 1-0, ο Σίγκουρντσον στο 76' με πέναλτι ισοφάρισε, αλλά στο 90' ο Πέρισιτς έδωσε την νίκη με 2-1.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Κροατία 9 (7-1)

2. Αργεντινή 4 (3-5)

3. Νιγηρία 3 (3-4)

4. Ισλανδία 1 (2-5)

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ