Κοτζιάς: Σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας -Με τα λεφτά ολιγαρχών - iefimerida.gr

Κοτζιάς: Σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας -Με τα λεφτά ολιγαρχών

Ο Νίκος Κοτζιάς (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάρτηση στη «γραμμή» του Μεγάρου Μαξίμου, σε μία προφανή αναφορά στην ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, έκανε ο Νίκος Κοτζιάς.

«Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων. Κάποιοι έχουν σε τέτοια σχέδια μεγάλη παράδοση», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών.

Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων. Κάποιοι έχουν σε τέτοια σχέδια μεγάλη παράδοση

Νωρίτερα, το Μέγαρο Μαξίμου διακινούσε σενάρια περί αποστασίας, «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία, ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι, δρουν για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ήταν η απάντηση της ΝΔ, που σημείωσε ακόμη «οι ένοικοι του Μαξίμου είναι σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς Γιώργος Λαζαρίδης ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ