Συγχαρητήρια στον Βενιζέλο από Τουρκία, Κύπρο, ακόμη και από Κίνα - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια στον Βενιζέλο από Τουρκία, Κύπρο, ακόμη και από Κίνα

Χάνες Σβόμποντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές είναι οι συγχαρητήριες επιστολές από τους Αρχηγούς σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών και άλλων κομμάτων από όλο τον κόσμο που έλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ευκαιρία της εκλογής του ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Για παράδειγμα, συγχαρητήριες επιστολές έστειλε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας Kemal Kılıçdaroğlu, κ.ά.

Ο πρώτος, όμως, που συνεχάρη τηλεφωνικά τον κ. Βενιζέλο το βράδυ της εκλογής του ήταν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ενώ ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα μαζί με τα συγχαρητήριά του έστειλε και πρόσκληση στον νέο Αρχηγό τού ΠΑΣΟΚ για να μιλήσει στη σοσιαλιστική ομάδα τού Ευρωκοινοβουλίου το συντομότερο δυνατό.

Ιδιαίτερη σημασία είχαν τα συγχαρητήρια τού κυπριακού πολιτικού κόσμου, με πρώτο τον Πρόεδρο τής Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον πρώην Πρόεδρο τής Δημοκρατίας, Βάσσο Λυσαρίδη, τον Γραμματέα της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Αναστασιάδη και τα υπόλοιπα κόμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ