Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Νταντά» εξηγεί πώς έφθασε στα όρια της ανορεξίας

Έγινε διάσημη χάρη στον ρόλο της στη σειρά «Η Νταντά» χάρη στην χαρακτηριστική της φωνή και την πληθωρική προσωπικότητά της. Σύμφωνα όμως με την ίδια την Φραν Ντρέσκερ, η αδύνατη φιγούρα της οφειλόταν σε μετατραυματικό στρες.

«Είχα πέσει θύμα ενός βίαιου εγκλήματος περίπου 10 χρόνια πριν την σειρά και δεν το είχα αντιμετωπίσει πραγματικά» δήλωσε η Ντρέσκερ, που το 1985 είχε βιαστεί υπό την απειλή όπλου κατά τη διάρκεια εισβολής στο σπίτι της.

«Έπρεπε να ασχοληθώ με αυτό μόλις έγινα διάσημη και ευτυχώς η σειρά με βοήθησε. Ειλικρινά, απλώς αγαπούσα την δουλειά μου και το να είμαι η Φραν Φάιν, η οποία ήταν πολύ αστεία και ανάλαφρη, ενώ η ζωή μου ήταν κάπως χάλια. Νομίζω πως αυτός ήταν ο λόγος που ήμουν πολύ αδύνατη».

A post shared by Fran Fine Fashion (@whatfranwore) on Sep 22, 2017 at 12:36pm PDT

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι κάποια από αυτά τα επεισόδια και σκέφτομαι τι συνέβαινε στα παρασκήνια και δεν ήταν κάτι όμορφο. Όταν ξεκίνησα τη σειρά ήμουν 64 κιλά και όταν φτάσαμε στην 5η σεζόν είχα φτάσει τα 50».

A post shared by Fran Fine Fashion (@whatfranwore) on Aug 1, 2017 at 12:42pm PDT

Σήμερα, αφού επέστρεψε σε υγιές βάρος και κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο της μήτρας, η Ντρέσκερ, λέει πως «τιμά το σώμα της» και πως δεν της λείπει ο αδύνατος εαυτός της. Η ηθοποιός αν και έχει κρατήσει κάποια από τα φανταχτερά ρούχα που φορούσε στην τηλεοπτική σειρά, δεν μετανιώνει που δεν μπορεί να τα φορέσει. «Τα περισσότερα από αυτά δεν με χωράνε πλέον. Αλλά είμαι καλά με αυτό. Δε θα μπορούσα να είμαι τόσο λεπτή πια και να φαίνομαι υγιής».

Ωστόσο, ομολογεί πως της λείπει η σειρά, και ιδίως όσον αφορά στη μόδα.

A post shared by Fran Fine Fashion (@whatfranwore) on Mar 12, 2017 at 12:00pm PDT

«Η δεκαετία του ‘90 ήταν τόσο συναρπαστική εποχή» δήλωσε η Ντρέσκερ στην Page Six. «Ήταν η εποχή της έκρηξης των πουά, η εποχή του Κλίντον και τα λεφτά έρεαν άφθονα. Κι αυτό που είδαμε να βγαίνει εκείνη την εποχή - Moschino, Dolce & Gabbana, Versace, Todd Oldham - ήταν απίστευτο. Ακόμη και ο οίκος Chanel, μια κλασική μάρκα, ξανάνιωσε. Φορούσα μίνι φούστες Chanel στην σειρά με κοντά τζάκετ και ζώνες -αλυσίδες! Ήταν μια υπέροχη δεκαετία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ