O ΣΚΑΪ κέρδισε τη μάχη των τουρκικών εκλογών με Εύα Αντωνοπούλου-Μανώλη Κωστίδη

Ο ΣΚΑΪ έχει κερδίσει τη μάχη στο πεδίο τής Ενημέρωσης, μετά το «λουκέτο» στο Μega, και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο μεγάλο γεγονός των τουρκικών εκλογών.


Η απογευματινή εκπομπή με την Εύα Αντωνοπούλου έδωσε έγκαιρα και με ακρίβεια την εικόνα, αμέσως μετά το κλείσιμο τής διπλής κάλπης.

Το μεγάλο «όπλο» ήταν ο Μανόλης Κωστίδης, ο οποίος έβγαινε ζωντανά μέσα από μεγάλο τουρκικό κανάλι, το A-Haber και μετέδιδε, αρχικά, τα ανεπίσημα και, στη συνέχεια, τα επίσημα αποτέλεσμα. Ως βαθύς γνώστης των τουρκικών πραγμάτων συνιστούσε «μικρότερο καλάθι», όταν τα πρώτα στοιχεία έφεραν τον Ερντογάν στο 60%. Πάντα αναζητούσε τα αποτελέσματα τής Κωνσταντινούπολης, αλλά και τής Σμύρνης, σημειώνοντας ότι αυτά θα κατεβάσουν το ποσοστό Ερντογάν στο 51-52%. Όπως και έγινε, τελικά.


Στο στούντιο βρέθηκαν, ακόμη, ο Παύλος Τσίμας και οι Άρης Πορτοσάλτε, Πέτρος Παπακωνσταντίνου , που παρακολουθούν πολλές δεκαετίες τις εξελίξεις στην Τουρκία, αλλά και ο διευθυντής Ενημέρωσης Νίκος Φιλιππίδης, ο οποίος περιέγραψε τις μεγάλες δυσκολίες τής τουρκικής οικονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ