O ΣΚΑΪ κέρδισε τη μάχη των τουρκικών εκλογών με Εύα Αντωνοπούλου-Μανώλη Κωστίδη - iefimerida.gr

O ΣΚΑΪ κέρδισε τη μάχη των τουρκικών εκλογών με Εύα Αντωνοπούλου-Μανώλη Κωστίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΚΑΪ έχει κερδίσει τη μάχη στο πεδίο τής Ενημέρωσης, μετά το «λουκέτο» στο Μega, και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο μεγάλο γεγονός των τουρκικών εκλογών.


Η απογευματινή εκπομπή με την Εύα Αντωνοπούλου έδωσε έγκαιρα και με ακρίβεια την εικόνα, αμέσως μετά το κλείσιμο τής διπλής κάλπης.

Το μεγάλο «όπλο» ήταν ο Μανόλης Κωστίδης, ο οποίος έβγαινε ζωντανά μέσα από μεγάλο τουρκικό κανάλι, το A-Haber και μετέδιδε, αρχικά, τα ανεπίσημα και, στη συνέχεια, τα επίσημα αποτέλεσμα. Ως βαθύς γνώστης των τουρκικών πραγμάτων συνιστούσε «μικρότερο καλάθι», όταν τα πρώτα στοιχεία έφεραν τον Ερντογάν στο 60%. Πάντα αναζητούσε τα αποτελέσματα τής Κωνσταντινούπολης, αλλά και τής Σμύρνης, σημειώνοντας ότι αυτά θα κατεβάσουν το ποσοστό Ερντογάν στο 51-52%. Όπως και έγινε, τελικά.


Στο στούντιο βρέθηκαν, ακόμη, ο Παύλος Τσίμας και οι Άρης Πορτοσάλτε, Πέτρος Παπακωνσταντίνου , που παρακολουθούν πολλές δεκαετίες τις εξελίξεις στην Τουρκία, αλλά και ο διευθυντής Ενημέρωσης Νίκος Φιλιππίδης, ο οποίος περιέγραψε τις μεγάλες δυσκολίες τής τουρκικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ