Η πριγκίπισσα Σάρλοτ... ξαναχτύπησε -Χαιρετούρες στον Κάρολο από την αγκαλιά ενός bodyguard [βίτνεο] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ... ξαναχτύπησε -Χαιρετούρες στον Κάρολο από την αγκαλιά ενός bodyguard [βίτνεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Σάρλοτ, μόλις 3 ετών, σήκωσε το χέρι της γαι να χαιρετήσει τα πλήθη ήταν όταν επισκέφθηκε το μαιευτήριο για να γνωρίσει τον μικρό αδελφό της Λούις.

Τότε εξέπληξε τους πάντες.

Με μπρίο, νάζι και χωρίς καμία ντροπή, την ώρα που ο αδελφός της πρίγκιπας Τζορτζ κρυβόταν πίσω από το πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ γύρισε με αυτοπεποίθηση προς τους δημοσιογράφους σήκωσε το χέρι της και άρχισε να χαιρετά με τον κλασικό και περίφημο χαιρετισμό των Γουίνδσορ.

Υστερα, ήρθε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι. Παρανυφάκι, την κρατούσε από το χέρι η Κέιτ Μίντλετον, και πάλι γεμάτη αυτοπεποίθηση ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια κοιτούσαν τη σκάλα, γύρισε προς τα πλήθη και χαιρέτησε. Το ίδιο έκανε και αργότερα, μετά το τέλος του γάμου όταν η βασιλική οικογένεια χαιρετούσε τους νεόνυμφους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ καθώς ξεκινούσαν τη βόλτα τους με την άμαξα στους δρόμους του Ουίνδσορ. Και πάλι η πριγκίπισσα Σάρλοτ χαιρέτησε με αυτοπεποίθηση την ώρα που ο πρίγκιπα Τζορτζ, τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, κρυβόταν πίσω από το μπατζάκι του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Και στη συνέχεια ήρθε το Trooping the Colour, η γιορτή για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ όπου όλη η βασιλική οικογένεια μαζεύεται στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ όχι μόνο χαιρετούσε ασταμάτητα προς τους Βρετανούς που αλάλαζαν από κάτω, αλλά σε κάποια στιγμή, όταν είδε την βασίλισσα προγιαγιά της να χαιρετάει έσπευσε να κάνει και εκείνη το ίδιο.

Τελικά, είναι συνήθεια; Είναι ένα πολύ καλά εκπαιδευμένο -από κούνια- παιδί στις βασιλικές υποχρέωσεις; Ή μήπως είναι απλά ένα πολύ κοινωνικό και χαρούμενο παιδί; Μάλλον το τελευταίο.

Και το αποδεικνύει η τελευταία της εμφάνιση, όταν βγήκε από το παλάτι του Κένσιγκτον για να ξεπροβοδίσει τους παππούδες της πρίγκιπα Κάρολο και Καμίλα που μόλις τους είχαν επισκεφθεί.
Κάρολος και Καμίλα θα επιβιβάζονταν στο ελικόπτερό τους για να φύγουν από το παλάτι και η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ στην αγκαλιά ενός μπόντιγκαρ (κατά άλλους στην αγκαλία της νταντάς της Μαρία Μποράλο), στην πύλη του Κένσιγκτον, δεν σταμάτησε να τους χαιρετάει.

Το στιγμιότυπο πόσταρε στο Twitter ο Ελαντ Σίμκαγιοφ, Ισραηλινός ανταποκριτής του Chanell 2.

Princess Charlotte waving goodbye to grandparents prince Charles and Camilla after a visit to Kensington palace pic.twitter.com/e0Y0TDa3P1

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ... ξαναχτύπησε -Χαιρετούρες στον Κάρολο από την αγκαλιά ενός bodyguard [βίτνεο] | iefimerida.gr 0
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ... ξαναχτύπησε -Χαιρετούρες στον Κάρολο από την αγκαλιά ενός bodyguard [βίτνεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ χαιρετισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ