Η Κάθριν Χέινγκλ ξάφνιασε αρνητικά -Οι ασεβείς selfies της στον τάφο του αδελφού της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάθριν Χέινγκλ ξάφνιασε αρνητικά -Οι ασεβείς selfies της στον τάφο του αδελφού της [εικόνες]

Η ηθοποιός Κάθριν Χέινγκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια συγνώμη για τις φωτογραφίες που τράβηξε σε νεκροταφείο, οι οποίες εκνεύρισαν πολλούς θαυμαστές της, ζήτησε η ηθοποιός Κάθριν Χέινγκλ, που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Grey’s Anatomy».

Η ηθοποιός, που τώρα παίζει στη δραματική σειρά «Suits» (την ίδια που έπαιζε και η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ), επισκέφθηκε τον τάφο του αδερφού της και των παππούδων της στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, το περασμένο Σαββατοκύριακο και κατέγραψε το ταξίδι της στο Instagram. Ανάρτησε επίσης φωτογραφίες που την έδειχναν να ποζάρει δίπλα σε άλλα μνημεία και τάφους με χιουμοριστικές λεζάντες.

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on Jun 24, 2018 at 5:05pm PDT

Όταν κάποιοι από τους οπαδούς της την κατηγόρησαν πως οι φωτογρφίες της ήταν «απίστευτα αναίσθητες» και «άνοστες», η Χέινγκλ απολογήθηκε στο Instagram και διέγραψε τις προσβλητικές φωτογραφίες.

Η Κάθριν Χέινγκλ ξάφνιασε αρνητικά -Οι ασεβείς selfies της στον τάφο του αδελφού της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν ήταν σωστό και ήταν ασέβεια, γι’ αυτό και τις κατέβασα» είπε στο απολογητικό βίντεο.

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on Jun 8, 2018 at 10:10am PDT

«Είναι πολύ δύσκολο να επισκέπτομαι τους τάφους των αγαπημένων μου ανθρώπων και αποφάσισα να βρω μερικές στιγμές χαλάρωσης και χιούμορ και δεν συνειδητοποίησα πόσο ανάρμοστη ήμουν» συνέχισε.

Η Κάθριν Χέινγκλ ξάφνιασε αρνητικά -Οι ασεβείς selfies της στον τάφο του αδελφού της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Σας ζητώ συγνώμη και σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε ότι μερικές φορές δεν σκέφτομαι τα πράγματα με καθαρό μυαλό και είμαι ευγνώμων για τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλιά σας όταν ξεπερνώ τα όρια. Και σας ευχαριστώ που με συγχωρείτε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και όχι μόνο με τα δικά μου».

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on May 9, 2018 at 3:55pm PDT

Στην αρχική της ανάρτηση, η Χέινγκλ πόζαρε με το κεφάλι της να ακουμπά επάνω στους τάφους των μελών της οικογένειάς της. Μοιράστηκε επίσης, μια χαμογελαστή selfie με ένα άγαλμα ενός «ανυπόμονου αγγέλου» και μια άλλη δίπλα στο άγαλμα δύο μεγάλων αγγέλων. «Κατάφερα να κουτσομπολέψω λίγο με τα κορίτσια» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τώρα έχει πλέον διαγράψει.

Visiting our loved ones today and I ran into an old friend - @katherineheigl caught this intimate moment

A post shared by Josh Kelley (@joshbkelley) on Jun 24, 2018 at 11:34am PDT

Ανέβασε επίσης, μια φωτογραφία του συζύγου της, Τζος Κέλεϊ, που κάθεται δίπλα σε μια ταφόπλακα που φέρει το ίδιο επώνυμο. «Βρήκε τον τάφο του... κάτι που ήταν περίεργο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ