Full moon πάρτι με πολλούς guest και ελεύθερη είσοδο, απόψε, στην Τεχνόπολη [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Full moon πάρτι με πολλούς guest και ελεύθερη είσοδο, απόψε, στην Τεχνόπολη [πρόγραμμα]

Ο Γιώργος Καραδήμος και οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε, Πέμπτη 28 Ιουνίου, η Full moon fiesta έρχεται ξανά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για 3η συνεχόμενη χρονιά και φέρνει μαζί της ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι κάτω από το φεγγάρι του Ιουνίου.

Καλωσορίσατε στο λοβBoat! Το πιο ξέφρενο και αγαπησιάρικο πλοίο, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη, μετά τα χειμερινά του ταξίδια στις κρύες θάλασσες της Αθήνας βρίσκει το λιμάνι του και δένει στην Τεχνόπολη.

Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, μας υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι καλεσμένοι, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

 The Jaguar Bombs

Με τι θα χορέψουμε;

Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι Spice Girls μίλουν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη μαζί με την Χάρουλα. Ο Tom Jones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο MichaelJackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό. Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.

Πέννυ Μπαλτατζή

Special guests: Πέννυ Μπαλτατζή Γιώργης Χριστοδούλου Μιρέλα Πάχου Σπύρος Γραμμένος Χρίστος Θεοδώρου Μυρτώ Βασιλείου Γιούλη Ασημακοπούλου ΜαρίλιαΜητρούση αλλά και special guests… έκπληξη!

Μιρέλα Πάχου
Σπύρος Γραμμένος

Ιδέα/Kείμενα/Σκηνοθεσιά: Πάνος Σουρούνης Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης, The Jaguar Bombs Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι: Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης
Πέμπτη 28 Ιουνίου, Ώρα: 21.00 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Είσοδος Ελεύθερη

Full moon πάρτι με πολλούς guest και ελεύθερη είσοδο, απόψε, στην Τεχνόπολη [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ