Ούτε συνεννοημένες: Η βασίλισσα Ράνια πήγε στον Λευκό Οίκο και ήταν... ίδια ντυμένη με τη Μελάνια Τραμπ! [εικόνες]

Το κομψό βασιλικό στιλ της επέδειξε για άλλη μία φορά η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στον Λευκό Οίκο με το σύζυγό της, βασιλιά Αμπντουλάχ.

Κατά τη συνάντησή τους με τους Τραμπ στην Ουάσινγκτον, η πάντα μοδάτη βασίλισσα επέλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο, που περιελάμβανε μια φαρδιά ροζ μπλούζα με μακρύ μανίκι, παντελόνα Adeam (αξίας 1.025 δολαρίων), ένα μικροσκοπικό ροζ τσαντάκι και ψηλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση.

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on Jun 25, 2018 at 11:00pm PDT

Η συγκεκριμένη επιλογή θα μπορούσε να θεωρηθεί ίσως, η πιο σοφιστικέ εμφάνιση της βασίλισσας, η οποία παραμένει αβίαστα κομψή κατά τη διάρκεια των επίσημων ταξιδιών της στο εξωτερικό.

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε με την κατά τα άλλα υπέρκομψη εμφάνιση της βασίλισσας Ράνιας ήταν ότι ήταν... ολόιδια ντυμένη με την οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου, Μέλανια Τραμπ! Ούτε συνεννοημένες να ήταν! Και δεν ήταν μόνο το ανοιχτό κουφετί χρώμα που είχαν επιλέξει, ούτε και οι ίδιες ροζ γόβες. Παρόμοιο ήταν και το στιλ των ρούχων που φορούσε, αν και η βασίλισσα επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ένα φόρεμα. Και τα δυο ρούχα ήταν του ίδιου στιλ, της ίδια φιλοσοφίας, με ντραπαρίσματα, κρυφές πιέτες και ιδίου στιλ ζώνη στη μέση! Φυσικά και οι δυο δεν έσπασαν τα σύνολά τους με κανένα άλλο απολύτως χρώμα, κάνοντας όλους να πιστεύουν «δεν μπορεί, είχαν συνεννοηθεί» ή ότι ακόμη είχαν την ίδια στιλίστρια!


Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας είναι το δεύτερο βασιλικό ζευγάρι που επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο σε μια εβδομάδα, ακολουθώντας τον βασιλιά Φελίπε και την βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που έγιναν δεκτοί από τους Τραμπ την περασμένη Τρίτη.

Κι ενώ ο βασιλιάς και η βασίλισσα ήταν απασχολημένοι κλείνοντας συμφωνίες στο εξωτερικό, ο 23χρονος γιος τους, πρίγκιπας Χουσεϊν, ο κληρονόμος, φιλοξενούσε έναν άλλο βασιλικό στο Αμμάν: τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Καλωσόρισε τον δούκα του Κέμπριτζ κατά τη διάρκεια του επίσημου ταξιδιού του στην Ιορδανία την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πάντως, οι φαν της βασίλισσας Ράνιας, μπορούν να θυμηθούν τα κομψά παλτό και τα επαγγελματικά σύνολα που φόρεσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ολλανδία τον Μάρτιο, όπου συναντήθηκε με την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ