Η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, έκτο κόμμα της Βουλής - iefimerida.gr

Η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, έκτο κόμμα της Βουλής

Η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το έκτο κόμμα της Βουλής των Ελλήνων αποτελεί επισήμως η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Με την προσχώρηση των 6 διαγραμμένων από το ΠΑΣΟΚ βουλευτών η κοινοβουλευτική της δύναμη ανέρχεται πλέον στους 10 βουλευτές και άρα αναγνωρίζεται από το Κανονισμό ως κόμμα με πλήρη δικαιώματα.

Ετσι, πλέον ο κ. Κουβέλης θα αναγνωρίζεται ως πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας και το κόμμα θα αποκτήσει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Συνολικά στη Δημοκρατική Αριστερά μετέχουν πλέον οι: Φώτης Κουβέλης (Β΄Αθήνας), Γρηγόρης Ψαριανός (Β' Αθήνας), Θανάσης Λεβέντης (Αττικής), Νίκος Τσούκαλης (Αχαΐας) που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι: Γιάννης Αμοιρίδης (Πιερίας), Γιάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Θεόδωρος Παραστατίδης (Κιλκίς), Ηλίας Θεοδωρίδης (Πέλλας), Γιώργος Παπαμανώλης (Κυκλάδων), Βασίλης Τογιας (Βοιωτίας) που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ