O Πιρς Μπρόσναν «χρίζει» τον επόμενο «Τζέιμς Μποντ» [εικόνα] - iefimerida.gr

O Πιρς Μπρόσναν «χρίζει» τον επόμενο «Τζέιμς Μποντ» [εικόνα]

Πιρς Μπρόσναν (Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πιρς Μπρόσναν, ένας από τους διασημότερους Τζέιμς Μποντ, αποκαλύπτει ποιον ηθοποιό θέλει να δει ως νέο πράκτορα «007».

Μιλώντας στην Mail On Sunday, ο ηθοποιός «χρήζει» νέο Μποντ τον Τομ Χάρντι, ο οποίος είναι ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί για αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ.

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένας εξαιρετικός Μποντ. Είναι σωματώδης, δείχνει... θανάσιμος. Πραγματικά θα πίστευε κανείς ότι θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρόσναν.

«Είχε διαμαρτυρηθεί για τη συμμετοχή του στην ταινία, καθώς θα υπέβαλε τον εαυτό του σε τεράστια σωματική προσπάθεια, ωστόσο θα κάνει την επόμενη και πιστεύω ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ένας πολύ καλός Μποντ. Θα χαρώ να τον δω να το κάνει, μπορεί να βγάλει αυτή τη σωματικότητα», πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο επόμενος Μποντ να είναι... γυναίκα, ο Μπρόσναν, υποστήριξε: «Νομίζω ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να παίξει τον Μποντ, αλλά δεν θα ήταν ο Τζέιμς Μποντ».

Τομ Χάρντι (Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ