Κολασμένα trailer για Harry Potter, X-Men, Transformers - iefimerida.gr

Κολασμένα trailer για Harry Potter, X-Men, Transformers

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία μεγαθήρια του επερχόμενου μπλοκμπαστερικού καλοκαιριού κάνουν τα μεγάλα αποκαλυπτήριά τους.

Με το Thor στις αίθουσες να μπάζει κι επίσημα την φετινή μπλοκμπαστερική σαιζόν αυτό το Σαββατοκύριακο, τρεις απ’ τους πιο αναμενόμενους τίτλους του καλοκαιριού έκαναν ολομέτωπη επίθεση προώθησης, πλημμυρίζοντας τα δίκτυα με τα ολοκαίνουρια κολασμένα τους trailer. Φίλε, θα περάσουμε καλά στις αίθουσες...

Πρώτο ημερολογιακά ετοιμάζεται για την έξοδό του στο πρώτο Σαββατοκύριακου του Ιούνη το X-Men: First Class, το reboot του franchise των μεταλλαγμένων υπερηρώων, που συγχωνεύοντας το σενάριο του προγραμματισμένου origin spin-off του Magneto, μαζί με μια ιδέα που κυκλοφορούσε για σειρά βασισμένη στους πιτσιρικάδες που γέμιζαν τους διαδρόμους της σχολής για ταλαντούχους νέους του καθηγητή Xavier, φιλοδοξεί να γεννήσει μια νέα τριλογία για τη Fox, μετά τις πανωλεθρίες του X-Men: The Last Stand (2006) και του X-Men Origins: Wolverine (2009). Μεταφέροντας τη δράση πίσω στα ‘60s, δεκαετία που γέννησε και το κόμικ έτσι κι αλλιώς, το X-Men: First class θα ψάξει στο άστατο ψυχροπολεμικό κλίμα της πυραυλικής κρίσης της Κούβας και του κινήματος των κοινωνικών δικαιωμάτων, τους παραλληλισμούς με τα μηνύματα περί ανοχής κι αποδοχής της διαφορετικότητας που κήρυττε απ’ τις χρωματιστές σελίδες του ο Professor X εξ αρχής. Κι η ιστορία θα σε γυρίσει στην εποχή που ο Xavier ήταν ένας νεόκοπος ρομαντικός ιδεαλιστής με μαλλιά και πόδια, και το μίσος του Magneto δεν είχε πάρει ακόμη την πρώτη βράση του.

Με προγραμματισμένη έξοδο για την πρώτη του Ιούλη, το Transformers: Dark of the Moon θα κλείσει απ’ ό,τι φαίνεται υπερθεαματικά την τριλογία καριέρας του Michael Bay, ο οποίος θα σου δείξει για άλλη μια φορά το λόγο που τέτοιες ταινίες μπορούν να γίνουν μονάχα στην Αμερική: καμιά άλλη χώρα δεν έχει τόσους υπολογιστές για να φτιάξουν τόσο υπερθεαματικά εφέ, όσο αυτά που μπόρεσαν να μετατρέψουν μια σειρά παιχνιδιών, σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών. Το στόρι προσπαθεί να σε ψήσει ότι ετούτη θα είναι μάλλον κι η τελευταία φορά που ο Optimus Prime κι η παρέα του θα προσπαθήσουν να ξελασπώσουν τους γήινους από εισβολή γιγάντιων γαμορομπότ με εχθρικές διαθέσεις, αυτή τη φορά βοηθώντας τους να αποκρούσουν νοήμοντα σιδερικά που κρύβοντας στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, εν γνώσει των γήινων, που κρατούσαν μυστικά.

Στα μέσα του Ιούλη, ο μυωπικός μάγος με το αστροπελέκι στο κούτελο πίσω απ’ τη φράντζα θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στις μεγάλες οθόνες, απλώνοντας σε τρεις διαστάσεις την τελική του σύγκρουση με τον σκοτεινό άρχοντα που δεν κάνει να ονοματίσουμε. Ο David Yates, στο δεύτερο κομμάτι της τρίτης του επιστροφής στο franchise του Harry Potter, θα φροντίσει να εξιλεωθεί για όλη τη δράση που σου είχε αποκρύψει απ’ το προηγούμενό σας ραντεβού, απλώνοντας στο Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 όλες τις συγκρούσεις των ιπτάμενων χρωματιστών ξορκιών που συνοδεύουν την απόλυτη σύγκρουση των δυνάμεων του καλού με τη λεγεώνα του σκότους. Αναμέτρηση που αναμένεται ν’ αφήσει πίσω της τις στάχτες και τα ερείπια όχι μόνο των αμέτρητων στρεμμάτων ψηφιακών δασών που περιτριγυρίζουν το σύμπαν του Potter, αλλά και του ίδιου το Hogwarts που τον άνδρωσε μαθαίνοντάς του τα πρώτα του αμπρακαντάμπρα. Και των μιλιουνιών φανατικών που έπιναν δρακόζουμο στο όνομά του, βέβαια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ