Νέο ρεάλιτι με τις πρώην συζύγους των Έντι Μέρφι και Γουίλ Σμίθ - iefimerida.gr

Νέο ρεάλιτι με τις πρώην συζύγους των Έντι Μέρφι και Γουίλ Σμίθ

Γουίλ Σμίθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεφτιλίσεις ένα επώνυμο, από το να δώσεις μικρόφωνο στην πικρόχολη πρώην του. Αυτό ακριβώς που σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του VH1 εγκρίνοντας το ριάλιτι Hollywood Exes.

Πέντε γυναίκες, κολλητές επί χρόνια με συνδετικό κρίκο ότι κάποια στιγμή υπήρξαν το στεφάνι ενός χολιγουντιανού σταρ, αποφασίζουν να μας δείξουν τι συμβαίνει όταν σου κληρώσει το Αμερικάνικο όνειρο. Και μετά σε αφήσει για κάποια πιο νεαρή και πιο γυμνασμένη από εσένα.

Οι πέντε πρώην σύζυγοι-πρωταγωνίστριες είναι οι Νικόλ Μέρφι (πρώην του Έντι Μέρφι επί 13 χρόνια), Σίρι Φλέτσερ (πρώην του Γουίλ Σμιθ επί 3 χρόνια), Μέιτ Γκαρσία (πρώην του Πρινς επί 3 χρόνια), Αντρέα Κέλι (πρώην του Ρ. Κέλι επί 12 χρόνια) και Τζέσικα Κανσέκο (πρώην του Χοσέ Κανσέκο επί 4 χρόνια).

Νέο ρεάλιτι με τις πρώην συζύγους των Έντι Μέρφι και Γουίλ Σμίθ | iefimerida.gr 0

Ενώ ακόμη γελοιοδέστερο του κόνσεπτ είναι ο τρόπος που το πουλάει το τηλεοπτικό δίκτυο.

«Οι Hollywood exes είναι μέρος μιας exclusive αδελφότητας, η ζωή των οποίων θυμίζει αυτή μιας μοντέρνας Σταχτομπούτας. 'Όλη όμως η δόξα και το χρήμα που συνοδεύουν το γάμο με ένα επώνυμο, μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική στην αρχή, αλλά συχνά έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα. Το να ζεις δηλαδή μονίμως στην σκιά του προβεβλημένου έτερον ήμισυ σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ