Oι millenials απαρνούνται τα bar και δεν βγαίνουν για ποτό -Αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεσαι - iefimerida.gr

Oι millenials απαρνούνται τα bar και δεν βγαίνουν για ποτό -Αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεσαι

Μια παρέα νεαρών παιδιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως ο όρος «millennials» περιγράφει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν από το 1981 μέχρι το 1996 και που, συνεπώς, μεγάλωσαν τη δεκαετία του 2000.

Είναι νέοι, εθισμένοι στην τεχνολογία και τα social media, άθεοι (σε μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη γενιά) και σε σημαντικό ποσοστό άνεργοι (συγκριτικά με τους γονείς τους στην ίδια ηλικία).

Oι νέοι δηλαδή μεταξύ 18 και 38 σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, είναι πιο αυστηροί με τον εαυτό τους, πιο απαιτητικοί με τους άλλους, έχουν πολύ άγχος και νιώθουν πιο έντονα την κοινωνική πίεση να είναι τέλειοι. Και όλα αυτά εις βάρος της ψυχικής τους υγείας.

Πρόσφατη έρευνα συμπέρανε ότι η γενιά των millenials προτιμούν να μένουν σπίτι και να κάθονται στον καναπέ με φίλους τους από το να βγαίνουν έξω για ποτό.

Διαβάστε για ποιο λόγo οι millenials προτιμούν να μένουν σπίτι και να μην βγαίνουν έξω για ποτό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ millenials έρευνα έξοδος για ποτό σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ