8 πράγματα στο σπίτι σου που ενοχλούν τους επισκέπτες σου - iefimerida.gr

8 πράγματα στο σπίτι σου που ενοχλούν τους επισκέπτες σου

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι μας είναι ένα μικρό «ψυχογράφημά» μας. Είναι ένας αντανακλαστικός καθρέπτης του τρόπου που σκεφτόμαστε και ζούμε.

Λέει πολλά για μας και δεν μπορεί να κρύψει εύκολα ούτε την αισθητική μας, ούτε τις συνήθειές μας, ούτε την σχέση μας με την τάξη και την καθαριότητα. Μια ματιά στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος ποιοι είμαστε.

Είτε έχετε μικρό, είτε μεγάλο σπίτι, μία είναι η αλήθεια: καλή ή κακή εντύπωση δεν προκαλούν τα τετραγωνικά και η τιμή που έχουν τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας.

Θετική ή αρνητική εντύπωση προκαλούν οι λεπτομέρειες και σε αυτές θα επικεντρωθούμε. Τι είναι αυτό που μπορεί να ενοχλήσει τους επισκέπτες σας (και μπορεί να μην ομολογήσουν ποτέ ότι τους ενοχλεί;). Τι μπορεί να είναι αυτό που τους στρεσάρει και τους προκαλεί ακόμα και σύγχυση; Να είστε έτοιμοι να διαβάσετε αλήθειες.

8 πράγματα στο σπίτι σου που ενοχλούν τους επισκέπτες σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι διακόσμηση επισκέπτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ