Τον άφησαν κατά λάθος ελεύθερο κι η γυναίκα του τον πήγε πίσω στη φυλακή δύο ώρες αργότερα!

Ούτε δυο ώρες ελευθερίας δεν πρόλαβε να χαρεί ένας κρατούμενος φυλακής στο Κολοράντο των ΗΠΑ, που αφέθηκε κατά λάθος ελεύθερος.

Οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού καταστήματος της κομητείας Μέσα μπέρδεψαν τον Τζέιμς Ράινερσον μ’ έναν άλλο κρατούμενο και τον άφησαν ελεύθερο. Ο 38χρονος, που κρατείτο εν αναμονή της δίκης του για απειλητική συμπεριφορά, διατάραξη κοινής ησυχίας και παράνομη είσοδο σε ιδιωτικό χώρο είχε μοιραστεί το κελί του για σύντομο διάστημα με άλλον κρατούμενο ονόματι Μάρβιν Μαρτς, που μεταφέρθηκε στη συνέχεια αλλού, αλλά δεν ενημερώθηκαν τα σχετικά αρχεία της φυλακής. Όταν λοιπόν φώναξαν οι δεσμοφύλακες τον Μαρτς ότι αποφυλακίζεται, στη θέση του βγήκε ο Ράινερσον.

Η γυναίκα του πέρασε τη λαχτάρα της ζωής της όταν τον είδε ξαφνικά μπροστά της στο γκαράζ του σπιτιού τους. Αλλά όταν έμαθε τον τρόπο με τον οποίο απελευθερώθηκε, τον έβαλε στο αυτοκίνητό τους και τον οδήγησε πίσω στη φυλακή!

Ο διευθυντής της φυλακής παραδέχθηκε ότι οι δεσμοφύλακες δεν έλεγξαν ούτε τη φωτογραφία του Ράινερσον, ούτε το βραχιόλι με το όνομά του, όταν τον άφησαν ελεύθερο. Ευχαρίστησε πάντως για την ευσυνειδησία της τη σύζυγό του.

Όσο για τον ίδιο τον 38χρονο; Στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ήρθαν τώρα να προστεθούν και εκείνες της απόδρασης και της απάτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Κολοράντο φυλακή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ